Kako smo počeli

Auto servis M-3 Obradović počinje sa radom 1993. godine, kao mala radionica sa dve dizalice i jednom radnom stanicom.
Tokom 90’tih nije bilo lako voditi i razvijati firmu, došla su vremena kada su samo najbolji opstali i među njima se našla i naša mala radionica, koja je do danas prerasla u savremeni auto servis. Tokom ovih godina imali smo velik broj klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica.

Gde smo stigli do sada

Danas smo jedan od najvećih nezavisnih auto servisa u Beogradu, a i šire. Raspolažemo sa 7 dizalica i 3 radne stanice.

Krug naših klijenata se stalno širi. Pored privatnih vozila autoservis M-3 Obradović servisira, popravlja i održava i veliki broj putničkih službenih vozila.
Naš servis pruža usluge popravke svih stranih automobila bez obzira na marku,međutim fokusiramo se na popravku i održavanju vozila iz Volkswagen grupe (Volkswagen, Audi, Škoda, Seat). Za njih posedujemo zvanične softvere, odnosno najbrže i najlakše nabavljamo kvalitetne originalne rezervne delove.

Naravno ne popravjamo samo Volkswagen, Audi, Škoda i Seat modele. Slobodno nas posetite sa poverenjem, jer pružamo usluge popravke i ostalih stranih automobila marke Mercedes, Opel, BMW, Porsche.

Sa deset zaposlenih radnika, kvalitet usluge je na nivou evropskih servisa jer raspolažemo specijalnim alatima i opremom za servisiranje i popravku svih vrsta vozila, kompjuterskom dijagnostikom, opremom za popravku i servisiranje klima uređaja i još mnogo toga.

Uvek težimo da u potpunosti zadovoljimo sve zahteve naših klijenata.